logo

Hírcsatornáink

Kövess minket...

Facebook Twitter Google+


Nyitólap Sulikupa
Sulikupa túrák


Sulikupa 2017/2
Túrakiírások - Sulikupa túrák
Írta: Bohner Zoltán   
2017. február 23. csütörtök, 20:13

Az idei 2. Sulikupa túránkon a Gerecsébe látogatunk. Kiindulási pontunk Péliföldszentkereszt. Találkozó március 4-én 9:00-kor a település határában a templom alatti parkolóban.

A Bajóti öreg kőhöz látogatunk el. Az oda és visszaút megegyezik. Kényelmes kb 2,7 km-es sétával jutunk az Öreg kő lábához, majd a kb 300 lépcsőfokon fel a Jankovich barlaghoz és a hegy tetejére. A kilátás pazar odafentről, ha az időjárás kegyes lesz hozzánk.

Kb 12 órára vissza is érünk az autókhoz, tehát sok mindenre nincs szükség. Az időjárásnak megfelelő, réteges öltözet és egy kis ital azonban fontos!


Az esetleges kérdéseket IDE küldjétek!


Szeretettel várunk mindenkit!

 
Sulikupa 2017
Túrakiírások - Sulikupa túrák
Írta: Bohner Zoltán   
2017. január 05. csütörtök, 16:04

A Sulikupa túrasorozat folytatódik 2017-ben is!

Az eseménysorozat célja, hogy a gyerekekkel megszerettessük a természetjárást. Vegyék észre a természet szépségeit. Érdekes helyekre jussanak el és esetleg izgalmas túrákon vegyenek részt. A sorozatban a 2017-es év során a résztvevők nyolc vezetett (8-12 km-es) gyalogtúrán és a Piliscsabai negyvenesek teljesítménytúrán vehetnek részt. A gyerekek az első túrán kapják meg igazoló (pecsétgyűjtő) füzetüket. Ennek ára 1000Ft/fő, ezzel járulnak hozzá az egész éves program költségeihez. Három túrán való részvétel után egy kitűzőt adunk emlékbe, aki pedig legalább 6 túrát teljesít és ezt az igazoló füzetében a megfelelő pecsétekkel igazolni tudja, névre szóló serleget kap elismerésül.

Módosítás dátuma: 2017. február 23. csütörtök, 20:01
Bővebben...
 
Támogatja a Joomla!