Friss hírek

Teljesítők

Egyesületünk Pilisi „CsupaPiros” névvel újabb jelvényszerző túrát indított útnak.

A túra célja:
A túrázás és ezen keresztül a rendszeres testmozgás népszerűsítése, valamint lakókörnyezetünk, a Pilis bemutatása és megszerettetése.
Az igazoló füzet tartalmazza az útvonal leírását, a begyűjtendő pecsétek helyét. Nem tartalmaz azonban térképet, erről a túrázóknak kell gondoskodni!


A teljesítés menete:
A résztvevőknek az itinerben leírt útvonalat kell végigjárni, és a szükséges pecséteket összegyűjteni! A kitöltött füzetet személyesen, vagy postai úton el kell juttatni egyesületünkhöz. Személyes leadás esetén azonnal meg is kapjátok a jutalmat (kitűzőt). Postai beküldés esetén válaszlevélként küldjük, ehhez azonban kérünk egy felbélyegzett válaszborítékot!

Kedves Túrázók!

2018 április 1-től a túrafüzetek és a díjazások visszaküldésén változásokat eszközölünk, mindkét irányban!

Az elbírálandó füzeteket ezentúl nem egyesületünk címére, hanem egyik tagtársunk címére várjuk!

Az új cím: Bakó Valéria 2081 Piliscsaba, Gomba köz 5.

Ezen kívül változás lesz még, hogy a leigazolt füzeteket a díjazásokkal minden hónap első hetében postázzuk vissza, összegyűjtve az addig beérkezőket. Kérünk legyetek türelemmel!

A személyes leadásra is csak korlátozottan, előre meghatározott helyen és időben lesz majd lehetőség, de ennek részletein még dolgozunk.

Megértéseteket köszönjük!

A teljesítés kezdőpontja és időtartama nincs korlátozva. A menetirány is a résztvevőkre van bízva.
Az útvonal végig jelzett turistautakon vezet, sőt még a jelzésváltásra sem kell figyelni.
A jelzett úton haladj, ne tégy kárt az erdő fáiban, növényeiben, állataiban! Tartsd be az aktuális tűzvédelmi szabályokat!
Díjazás:
A teljesítőket sorszámozva rögzítjük, és egy kitűzővel jutalmazzuk.
Itiner:
A feladat rendkívül egyszerű. Esztergom vasútállomástól kell eljutni Piliscsévre (vagy fordítva), végig a Piros sáv jelzésen! Útközben a Pilisi vándorlás 6 bélyegzőjét kell begyűjteni. A bélyegzők pontos helyét megtalálod ITT.

A füzethez postai úton, illetve Leányfalun Tóth Gábor tagtársunknál (06209441527, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) lehet hozzájutni. Ha postai úton szeretnétek hozzájutni, akkor kérjétek email-ben. A füzet ára 700Ft/db, a postaköltség 200Ft/küldemény.

Lap tetejére